Sleepify logotyp

Sleepify medverkar på IFA, Berlin 2018.
1-9-2018

Sedan millennieskiftet har förskrivningen av sömnmedicin ökat med cirka 40%. Mer än en tredjedel av Sveriges befolkning upplever att de inte får ihop de sömntimmar som behövs för att må bra. Våra patenterade lösningar och produkter erbjuder en biverkningsfri lösning på sömnproblemen. Att slappna av, komma ner i varv och sova gott på naturlig väg behöver inte innebära ett liv präglat av läkemedel. Vårt Ringtäcke® är ett tyngdtäcke framtaget för att lindra oro, ångest och sömnlöshet. Täckets funktion är framtaget med hjälp av vetenskapliga studier om tyngdens och tryckets lugnande inverkan.

Sleepify at IFA Show Berlin. Our patented heavy weight blankets improve quality of sleep of users with sleeping disorders, stress syndrome, anxiety and neuropsychiatric disabilities. Research shows an significantly increase of sleep quality with the use of our products. We are proud to save the world – One blanket at time…