Sleepify logotyp

Sleepify utvalda av Europas största samverkan för bättre hälsa
20-9-2018

Europas största samverkansprojekt inom innovativ utveckling och ökad hälsa väljer att samarbeta med Sleepify.
Vi vill bidra till ett starkare ekosystem inom hälsa i Europa. Vi arbetar för att övervinna fragmentering, ta itu med breda utmaningar, öka effektivitet och innovation samt att bryta ner hinder. Genom att samla forskning, utbildning och drivna sammarbetspartners strävar vi efter att hjälpa vården att växa och utvecklas.

 

”We met Rasmus Nilsson, CEO of the Swedish medtech company Sleepify, accelerated by EIT Health, who told us all about one of the most fundamental needs of human beings – sleep – and about the unique heavy-weight sleeping blankets that his company have developed to cure sleeping disorders related to neuropsychological dysfunctions, stress and anxiety. Thus, we all know that a stable night’s sleep is an effective way of achieving healthy living. Research has proven that 90% of patients experience an increased sleeping quality and with the use of the patented sleeping aid products developed by Sleepify one can shorten the time-to-sleep, increase deep-sleep, and decrease REM-sleep.”