Fri frakt

Betala enkelt med Klarna

Kvalitetssäkrad av Apoteket*

Sleepify logo

Bättre sömn hela natten

Beställ här
Kvalitesgaranti

Maximal komfort med Ringtäcket®

Det är skillnad på tyngdtäcken och tyngdtäcken. Tekniken bakom Sleepifys patentsökta Ringtäcke® vilar på sömnforskning och evidens. Ringtäcket® är ett av få tyngdtäcken som är godkänt för användning inom vården.

Torrt, svalt och omslutande

Ringar av kirurgiskt stål låter tyngdtäcket forma sig runt kroppen och skapar en känsla av omslutning. I varje ring finns ett genomgående hål, vilket låter fukt och värme transporteras ut genom täcket. Allt för att ge dig en behaglig sömn under hela natten.
Order products Read more
Sleepify

75%

Experience increased sleep quality

36%

Have more energy during the day

15%

Will not go back to a regular sleeping blanket again

Så tycker kunderna

Sleepifys patentsökta tyngdtäcke Ringtäcket® har en dokumenterad effekt och är ett av få tyngdtäcken som används mot sömnbesvär inom sjukvården. Hela 95% av de som provat Ringtäcket® upplever bättre sömnkvalitet och färre besvär under insomningsfasen.

I klimakteriet drabbades jag av nattliga svettningar och med det orolig sömn. Fick tips av en väninna att prova Ringtäcket. Jag har nu använt det i ett års tid och märker en stor skillnad i mitt mående. Täcket håller en lagom temperatur hela natten och jag sover lugnare och bättre!
Gunilla, 52 år
Jag har ADHD och har alltid haft svårt att komma ned i varv och somna på kvällarna. Nu när jag använder tyngdtäcke ser jag fram emot att få gå och lägga mig! Jag somnar snabbt och sover hela natten!
Alex, 32 år