Sleepify logotyp

Köpvillkor

Priser och betalning

Sverige

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, frakt inom Sverige ingår i priset. Fraktbolag som används är DHL, leverans hämtas vid närmsta utlämningsställe.

Inom Europa

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, frakt ingår i priset. Fraktbolag som används är DHL.

Utanför Europa

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive moms, frakt tillkommer. Fraktbolag som används är DHL.

Betalsätt

Via Klarna i Sverige, Norge och Tyskland: Tre betalningsalternativ; betala nu, senare eller dela upp din betalning.

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 21 dagar från det du har mottagit din produkt. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig samt att plomberingen ej är bruten. Ångerfristen börjar löpa den dag du tar emot varan. Observera att returen ska vara inkommen till oss inom dessa 21 dagar för att varan ska återbetalas.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Garantier och service

Alla Sleepifys produkter har 2 års garanti. Garantin gäller inte vid:

  • Olyckshändelse
  • Vanvård
  • Onormal användning
  • Avsteg från skötsel- och tvättanvisningar

Spara din orderbekräftelse, det är din garantisedel.

Varor med garantifel repareras. Om reparation anses olönsam kan varan bytas ut mot annan vara med motsvarande funktion eller prestanda.

Personuppgiftspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Sleepify arbetar enligt GDPR och du har enligt GDPR rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post på info@sleepify.se

Leveranser

Leveranstid 2-3 arbetsdagar.

Ej uthämtade paket

Ej hämtade varor returneras till Sleepify. För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande SEK 200 exkl. moms.

Returer

Oavsett om du ångar ditt köp, vill byta vikt eller reklamerar en produkt står Sleepify för frakten. Använd emballaget du fick med i leveransen. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Vi hjälper dig med retursedel, kontakta Sleepify.

När du utnyttjar din ångerrätt ska du snarast sända eller lämna tillbaka varan till oss.